The Equatorial

Reviews ( 0 ) :
-
Condominium
$70,000
Project Description

Simple Elegance

The objective of The Equatorial was simplicity. The team wanted to give the space a sense of elegance and comfort, not overshadowed by complicated design styles.

Geometric lines along the TV panel were adopted along the mirror wall and wall feature at the hall-way, visually expanding the space.

Behind the lines on the feature wall are storage spaces and entrance to the master bedroom, cleverly hidden from the unsuspecting eye.

WHAT'S INCLUDED IN THIS PACKAGE
Carpentry Carpentry
Feature Wall Feature Wall
Plumbing Plumbing
Electrical Wiring Electrical Wiring
Flooring Flooring
False Ceiling False Ceiling
about this designer: Summerhaus D'zign Pte Ltd
Summerhaus D'zign is an award winning interior design studio based in Singapore offering bespoke design solutions to private residential home owners, tailoring each detail to accommodate individual tastes. Since inception, our works have recognised by various local media as an upcoming young design firm in Singapore. In 2015, Summerhaus was named by Singapore Tatler Homes as one of the 50 influential interior designers to watch for in Singapore. Every experience with Summerhaus D

REQUEST Quotation
Other Works by this Designer
Related Photos
Design Theme