Landed @ Thomson

Reviews ( 0 ) :
-
Landed House
$300,000
Project Description
Balinese Meets Modernism

In line with the desire for a Balinese themed house with a touch of modernity, the rear of this house was extended to create an additional 465 square feet of interior space.

Non-structural walls separating the kitchen and dining areas were removed. The result? A wide, open concept dry kitchen with a counter for light cooking and a wet kitchen area at the back of the house for heavy cooking.

In the living room, the unique wall across the TV comprised a collection of boxes on the wall that doubles as storage spaces as well as a concealed door leading to the porch. The result is not just aesthetically engaging, but functional and highly practical as well.
WHAT'S INCLUDED IN THIS PACKAGE
Carpentry Carpentry
Feature Wall Feature Wall
Plumbing Plumbing
Electrical Wiring Electrical Wiring
Flooring Flooring
False Ceiling False Ceiling
about this designer: Summerhaus D'zign Pte Ltd
Summerhaus D'zign is an award winning interior design studio based in Singapore offering bespoke design solutions to private residential home owners, tailoring each detail to accommodate individual tastes. Since inception, our works have recognised by various local media as an upcoming young design firm in Singapore. In 2015, Summerhaus was named by Singapore Tatler Homes as one of the 50 influential interior designers to watch for in Singapore. Every experience with Summerhaus D

REQUEST Quotation
Other Works by this Designer
Related Photos